Gevelborden

The finishing touch voor uw huis of bedrijfspand!

Een gevelbord

Gevelborden worden met dezelfde zorg en vakmanschap vervaardigd als de scheepsnaamborden.
De keuze hierin is divers, zowel formaat, model als het materiaal. Ook hier kunt u kiezen om uw naambord onbehandeld of geheel afgewerkt met 2 componenten lak bij ons te bestellen. U kunt de letters laten vergulden met bladgoud of kiezen uit de kleuren wit, zwart en goudkleur. Optioneel zijn alle standaard RAL kleuren te verkrijgen.

Diverse houtsoorten

U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten:

  • Teak is een mooie duurzame houtsoort met een levendige uitstraling (tegen meerprijs).
  • Mahonie is een “rode” houtsoort met een rustige uitstraling.
  • Eiken is een sterke en harde houtsoort, licht van kleur.
  • Afrormosia is een harde houtsoort met een warme goudbruine kleur.

Veel naamborden worden gemaakt van teakhout, omdat dit een zeer duurzame houtsoort is die erg lang meegaat. Maar ook mahonie en eiken zijn prima opties voor een mooi gevelbord.

Afwerking gevelbord

Voor de afwerking kunt u ervoor kiezen om uw gevelbord ongelakt of geheel afgewerkt met 2 componenten lak bij ons te bestellen.
U kunt kiezen uit hoogglans lak en zijdeglans lak, hieronder de eigenschappen van deze 3 laksoorten.

  • Hoogglans, heeft een stralende en spiegelende afwerking. Is minder gevoelig voor weersinvloeden dan zijdeglans. Hoogglans is makkelijk te reinigen, wat weer ten goede komt aan de levensduur van de verf.
  • Zijdeglans, is ook wel bekend als satinverf. Niet zo glanzend als hoogglans, maar zeker niet mat. Zijdeglans geeft een warme uitstraling.
  • Mat lak

Letters

Voor de letters is er keuze uit de standaard kleuren wit, zwart en goudkleur, maar het is ook mogelijk om de letters te laten vergulden met bladgoud. Optioneel zijn ook alle RAL kleuren te verkrijgen.

Klik hier voor het aanvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Image description

Ook voor uw interieur!

Door de ervaring en vakkennis op het gebied van maatwerk, kunt u bij ons ook terecht voor de inrichting van uw interieur. Bezoek de website van Jacht-en Scheepstimmerbedrijf Schrier voor foto’s en meer informatie.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?


Offerte aanvragen Contact opnemen